Paremman Sisäilman puolesta

Tervetuloa Paremman sisäilman puolesta – sivustolle.

Haluamme sivustomme kautta tuoda entistä paremmin kaikkien saataville ymmärrettävää ja ajankohtaista tietoa sisäilmaan liittyen.

Sivustolla käsitellään kaikkea sisäilmaan koskevaa ja sisäilmaa sivuavia aihepiirejä. Yleisen sisäilmatietouden lisäksi muut pääteemamme ovat: Olemassa olevien sisäilmaongelmien hoitaminen, oikeanlainen rakentaminen, sekä oikeanlainen rakennusten huolto ja ylläpito.

Pitkällä tähtäimellä tavoitteemme on parantaa sisäilman laadun tasoa Suomessa. Haluamme että ihmiset ovat paremmin tietoisia, kuinka jokainen voi tehdä sisäilmasta parempaa kotona, työpaikalla ja kaikissa sisätiloissa.

Sisäilmasta on monille meistä arka ja henkilökohtainen aihe, etenkin kun aiheeseen usein liittyy oma rakas koti ja läheisten ihmisten hyvinvointi ja terveys.  Sisäilman laatuun on kuitenkin mahdollista vaikuttaa omilla toimenpiteillä, kuten kysymällä rohkeasti asiantuntijoilta aiheeseen liittyviä kysymyksiä, ja kohtaamalla omat epäilyt ja ongelmat rohkeasti silmästä silmään. Moni meistä altistuu tietämättään päivittäin huonolle sisäilmalle. Tähän asiaan haluamme muutosta.

Toivomme, että löydät sivuiltamme hyödyllistä ja inspiroivaa tietoa sisäilmasta!